Szolgáltatásaink

Cégünk szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy segítse a vállalkozásokat és magánszemélyeket online céljaik elérésében.

Profitáljon az online jelenlétből! Szakértő vállalkozásunk örömmel áll rendelkezésére céges weboldal, webáruház, marketing stratégia, vagy meglévő WordPress weboldal karbantartása terén is. Ne habozzon, írja meg nekünk, hogy miben segíthetünk.

Kreatív weboldal készítés

Webshop

Borkereskedés, kézműves termékek, divat, luxuscikkek, digitális tartalmak értékesítése...

Webshop

Válasszon minket a webshopja elkészítéséhez, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Részletekért kattintson ide >

Egyedi fejlszetés

Funkciókat tekintve egyedi és pénztárcabarát oldalt szeretne? Mi lefejlesztjük önnek!

Egyedi fejlszetés

Fejlesztésnek köszönhetően egyedi funkciókat és dizájnt készítünk, ezáltal weboldala kiválóan alkalmazkodik az ön és ügyfelei igényeihez.

Részletekért kattintson ide >

Céges weboldal

 Személyes, kreatív, szabadúszó vagy vállalati portfólió?

Céges weboldal

Bemutathatja vállalkozását és tevékenységét az online térben, valamint elérhetővé teheti szolgáltatásait és termékeit az érdeklődők számára.

Részletekért kattintson ide >

Design

A logó tervezése csak az első lépések egyike az ön vállalkozásának sikeres arculatának megteremtéséhez.

Design

Legyen szó logókról, képek, videók szerkesztéséről, mi állunk rendelkezésére. Segítünk világrahívni egyedi igenyei alapján vállalkozása/weboldala arculatát, ami  kiemelni vállalkozását a versenytársak közül.

Részletekért kattintson ide >

Tartalomalkotás

Grafikai tervezés, videógyártás, fotózás, infografika-tervezés, szövegírás

 

Tartalom alkotás

 Jó minőségű, magával ragadó tartalomra van szüksége a weboldalához?

Részletekért kattintson ide >

Mi vagyunk a megoldás

Legyen szó egyedi fejlesztésről, CMS rendszerről (WordPress),  tanácsadásról, mi készségesen segítünk.

Webshop

   Szeretné a következő szintre emelni az értékesítését?  Webdesign cégünk olyan egyedi webshopok létrehozására specializálódott, amelyek vizuálisan lenyűgözőek és felhasználóbarátok.

 Szakértelmünkkel és Önnel együttműködve megvalósítjuk elképzeléseit, a tervezéstől a pénztári folyamatig. Mondjon búcsút egy nehézkes és elavult webáruháznak, és üdvözöljön egy elegáns és professzionális webshopot, amely miatt a vásárlók visszatérnek majd. Az általunk készített webáruházak esztétikusak és magas funkcionalitással rendelkeznek.

Hadd segítsünk önnek abban, hogy vállalkozása a következő szintre lépjen. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Ár: 250 000 ft + áfától

Alap funkciók/szolgáltatások:

Domain/tárhely vásárlása, konfigurálása I Online fizetés bekötéseMinden ami szükséges egy webáruházhoz

Webshop design

Egyedi fejlesztés

Egyedi fejlesztés

 Professzionális és stílusos weboldalra van szüksége, amely képviseli a márkáját és vonzza az ügyfeleket?

Cégünk olyan egyedi weboldalak létrehozására specializálódott, amelyek vizuálisan vonzóak és funkcionálisak. A kódolásban jártas szakértői csapatunk együttműködik Önnel, hogy megértsék igényeit és céljait, és olyan weboldalt fejlesszenek ki, amely megfelel az Ön egyedi követelményeinek és könnyű kezelést biztosít. 

Weboldala nemcsak vizuálisan teljesen  variálható, hanem a kódolásban való jártasságunknak köszönhetően biztonságos és hatékony is lesz. Akár egy egyszerű prospektus-weboldalra, akár egy összetett e-kereskedelmi platformra van szüksége, mi rendelkezünk a megfelelő szakértelemmel ahhoz, hogy megvalósítsuk elképzeléseit.

Mindenki számára megtaláljuk a megfelelő megoldást függetlenül a budgetől!

Bemutatkozó oldalak

Szeretné bemutatni a vállalkozását, munkáját, képességeit, esetleg start up cégét? Segítünk kihozni a maximumalizálni online láthatóságát. Olyan portfólió-weboldalt készítünk, amely valóban Önt képviseli!

A portfólió darabjainak bemutatásától kezdve a közösségi média és a kapcsolatfelvételi űrlapok beépítéséig biztosítjuk, hogy weboldala ne csak vizuálisan vonzó, hanem hatékony is legyen az új ügyfelek bevonzása terén.

Ár: 180 000 ft + Áfától

Portfólió weboldal

Design

Webdesign

Célunk egy olyan weboldal tervezése, kidolgozása, amely megfelel az Ön egyedi követelményeinek.

A vizuálisan lenyűgöző grafika és tipográfia használatától kezdve az intuitív navigáció és elrendezés megvalósításáig különböző tervezési elemeket építünk be, hogy még vonzóbb és hatékonyabb webhelyet hozzunk létre.

Logó készítés I Arculat tervezés ( Branding ) I

Tartalomalkotás

Szerencsére Mi tudunk Önnek segíteni! A blogírástól és a grafikai tervezéstől kezdve a videókészítésen át a fotózásig, szakértői csapatunk együtt dolgozik Önnel, hogy olyan tartalmat hozzon létre, amely valóban képviseli az elképzeléseit és bevonzza a közönségét.

Akár vizuális tartalomra van szüksége a weboldalához, akár írott tartalomra a marketinganyagaihoz, rendelkezünk a készségekkel és tapasztalattal, hogy életre keltsük elképzelését.

Szövegalkotás I Téma kutatás I Kép/videónyagok készítése I Grafikai tervezés I Infografika-tervezés

Tartalom alkotás