MPL API plugin integrálása WooCommerce webshopoknak

A közösségi média oldalakon sokszor láttuk felmerülni a kérdést, honnan lehet beszerezni az MPL WordPress weboldalba integrálásához szükséges bővítményt. Miután utánanéztünk a következő eredményre jutottunk:

Jelenleg két népszerű WooCommerce bővítmény elérhető azok számára, akik az MPL-t szeretnék integrálni az oldalukon. Az egyik a WordPress pluginjai között Csomagpontok és Címkék WooCommerce-hez, ami az alábbi linken beszerezhető. Itt.

Frissítés: MPL regisztráció esetén az ÁSZF-ben foglalt maximális árak (jelenlegi állás szerint) meg lesznek szabva, viszont alacsonyabb árat megadhat a webáruház üzemeltetője.
Fontos kiemelni, hogy a webáruházaknak nem szükséges külön regisztrálni, illetve szerződést kötniük a Magyar Postával!

A Magyar Postával folytatott beszélgetésünk alapján tájékoztattak bennünket arról, hogy a WooCommerce-el kompatibilis MPL bővítményt minden szerződött ügyfél számára elérhetővé teszik.

Csomagpontok és Címkék WooCommerce-hez

Csomagpontok és Címkék Viszt Péter

Ez egy ingyenesen korlátozott funkciókkal használható bővítmény. Az ingyenes verzióban a csomagpontokra való szállítás állítható be, míg a pro verzióban a házhozszállítás is, ami évi 35 euróért elérhető.

Nem összekeverendő a Csomagpont – Szállítás és logisztika nevű bővítménnyel, ami használatához a Csomagpont Logisztika Kft.-vel kötött szerződés szükséges.

Pont WooCommerce szállítási plugin

A másik bővítmény a posta oldalán keresztül elérhető ide kattintva, Ehhez szerződés nem szükséges, csak regisztráció. Azoknak akik a postával leszerződnek az ügyfélszolgálattól kapott információ alapján biztosítanak egy bővítményt az ügyfeleik számára. Itt az oldal aljára görgetve a jobb oldalon láthatjuk a Szállítási bővítmény WooCommerce-hez menüpontot. 

Erre menüpontra kattintva átirányít minket a bővítmény készítőjének weboldalára.
Az oldalon részletes leírás található arról, mire is használható a plugin. A bővítményhez azután juthatunk hozzá, hogy az oldal alján lévő donate gombra kattintva kifizetjük az előre beállított 14.800 Ft-ot. Ahogy azt az alább mellékelt képen is láthatjuk.

Reméljük ezzel tudtunk segíteni azok számára, akik információt kerestek a WooCommerce MPL bővítménnyel kapcsolatban.

Cikkünk forrásai: WordPress és Posta